logo
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat.

Voor een publiek van meer dan 1000 restaurateurs, journalisten en partners stelde Gault&Millau op 4 november 2019 de zeventiende editie van de Gault&Millau Belux gids voor.

Naast de bekendmaking van de Chef van het Jaar en alle andere laureaten, reikte Gault&Millau ook voor het eerst een award uit voor het mooiste restaurant design.
Mojo is de trotse partner van deze Gault&Millau award voor het mooiste restaurant design.

Gault&Millau en Mojo Hospitality Designers zijn ervan overtuigd dat een restaurant bezoek alsmaar meer een totaalbeleving wordt en dat de inrichting, het meubilair, de verlichting, de decoratie en de look & feel van het restaurant een geheel moeten vormen die de stijl van de keuken ondersteunt.

Voor de eerste maal in de geschiedenis van de bekende gids hebben de anonieme inspecteurs dan ook bij hun bezoek aan de meer dan 1300 restaurants en POP-zaken niet enkel de gerechten gerecenseerd, maar hebben ze tevens de inrichting en het design van de verschillende zaken beoordeeld.

Deze eerste award voor het mooiste restaurant design gaat naar “La Table de Maxime” in het Waalse Paliseul.

Volgens de redactie gaven zes intensieve weken verbouwing La Table de Maxime een volledig nieuwe aanblik en zorgde deze renovatie tevens voor een gevoelige uitbreiding. De band met de omgeving en prachtige natuur werd nauwer aangehaald. Met een fraaier uitzicht waardoor ook natuurlijk licht overdag meer voor een innemende sfeer zorgt. Opvallende eye-catcher in het eigentijds uitgetekend design zijn de functionele werkmeubels uitgedost in veelkleurig Iraans marmer.

Als hospitality specialist zette Mojo dan ook graag zijn schouders onder deze nieuwe award.